Träffa NetdoktorPro på Medicinska Riksstämman

NetdoktorPro kommer även i år att vara på plats under Medicinska Riksstämman den 28-30 november (Stockholmsmässan i Älvsjö). I monter A01:22 finns NetdoktorPro tillsammans med KIUP, Karolinska University Press.

Vad händer i NetdoktorPros monter?
– Vi från NetdoktorPro:s redaktion står beredda att ta emot alla som ”tittar förbi”! Det är alltid lika inspirerande av att ta del av tankar och idéer från vana användare av hemsidan, liksom spontana reaktioner från de som aldrig tidigare hört talas om oss och vår sajt. Många gånger har vi också kunnat göra verklighet av de tips vi får.  Jag har märkt att inställningen till internet som redskap och kunskapskälla genomgått en förändring under de år som Netdoktor varit med på Riksstämman; från något som möttes med en del skepsis till dagens mycket positiva attityd. Jag kan också nämna att vi har en del aktiviteter planerade tillsammans med Karolinska Institutet University Press (KIUP), som vi delar monter med, säger Mats Halldin, medicinsk chef på Netdoktor.

Förra året bjöd NetdoktorPro in till mingel. Ett mingel som var både populärt och trevligt.

– Det vill jag slå ett slag för även i år! Vi bjuder in till mingel på onsdagen och torsdagen från klockan 16-17. Är man kvar på mässan vid den tiden föreslår jag att man kommer förbi oss. Vi bjuder på dryck och tilltugg.

Välkommen till monter A01:22.

Bli ett fan av Netdoktor på Facebook
Följ Netdoktor på Twitter
Läs Netdoktors blogg

Fakta om Netdoktor
Netdoktor.se är Sveriges ledande hälsoportal med 500 000 besök varje månad och omkring 220 000 medlemskap inom 30 olika communities. Bakom Netdoktor.se står ett redaktionellt team av Sveriges ledande läkare, journalister och webbutvecklare som besvarar medlemmarnas frågor och erbjuder hälsonyheter, fakta och erfarenhetsutbyte via forum och bloggar. Det redaktionella materialet är under oberoende kontroll av Netdoktor och dess medicinska experter. Netdoktor driver även NetdoktorPro – medicinskt verktyg för läkare.

Annonser

0 Responses to “Träffa NetdoktorPro på Medicinska Riksstämman”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
www.netdoktor.se

Netdoktor på Twitter

RSS Nyheter från Netdoktor

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

Skriv in din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen via e-post.

Gör sällskap med 1 439 andra följare

Annonser

%d bloggare gillar detta: