Netdoktor och Reumatikerförbundet lär dig mer om artros

Netdoktor och Reumatikerförbundet lär dig mer om artros

Sedan flera år tillbaka samarbetar Netdoktor och Reumatikerförbundet. Nu intensifieras samarbetet. Reumatikerförbundet svarar på frågor om artros genom Leif Dahlberg, professor i ortopedi i Lund. Leif Dahlberg är även expert på Netdoktor.

Under temaåret 2012 ”Reumatikerförbundet – kunskap som lindrar” vill Reumatikerförbundet lägga extra fokus på att öka kunskapen om hur det är att leva och må bra med reumatisk sjukdom, bland annat artros.  

– Har du artros är det faktiskt mycket du kan göra själv för att bli bättre, till exempel anpassad träning. Vi på Reumatikerförbundet kan artros och har mycket att erbjuda för dig som lever med sjukdomen, säger Anne Carlsson, ordförande, Reumatikerförbundet.

Av Netdoktors över 30 områden är artros ett av de största. Idag utökas området med möjligheten att ställa frågor till professor Leif Dahlberg.

Om Netdoktors frågor- och svarstjänst
Sedan Netdoktor.se startade 1999 har Netdoktors medlemmar kunnat få svar på frågor om hälsa, medicin och sjukdomar genom tjänsten Fråga Doktorn.

– Frågor- och svartjänsten har alltid varit populär på Netdoktor. Senare såg vi att behovet av expertsvar ökade på Netdoktor och därför utökade vi tjänsten genom att i november 2010 ge ytterligare en möjlighet till våra medlemmar och besökare att ställa frågor till organisationer och företag med expertis och spetskompetens inom diverse hälsoområden. Sedan dess har flera organisationer och företag upptäckt fördelarna med tjänsten, säger Ann-Charlotte Beckman, vd på Netdoktor.se.

Här kan du ställa frågor om artros till Leif Dahlberg

Här kan du se alla aktiva frågespalter 

Om Reumatikerförbundet:
Reumatikerförbundet ger sina medlemmar stöd i vardagen och påverkar beslutsfattare på alla nivåer. Vår vision är ett bra liv för alla reumatiker och lösningen på reumatismens gåta. Reumatikerförbundet finansierar forskning inom reumatiska sjukdomar genom Reumatikerfonden.

Fakta om Netdoktor
Netdoktor.se är Sveriges ledande hälsoportal med 500 000 besök varje månad och omkring 220 000 medlemskap inom 30 olika communities. Bakom Netdoktor.se står ett redaktionellt team av Sveriges ledande läkare, journalister och webbutvecklare som besvarar medlemmarnas frågor och erbjuder hälsonyheter, fakta och erfarenhetsutbyte via forum och bloggar. Området artros är sponsrat av Pfizer AB. Det redaktionella materialet är under oberoende kontroll av Netdoktor och dess medicinska experter. Netdoktor driver även NetdoktorPro – medicinskt verktyg för läkare.

Bli ett fan av Netdoktor på Facebook
Följ Netdoktor på Twitter
Läs Netdoktors blogg

Annonser

0 Responses to “Netdoktor och Reumatikerförbundet lär dig mer om artros”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
www.netdoktor.se

Netdoktor på Twitter

RSS Nyheter från Netdoktor

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

Skriv in din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen via e-post.

Gör sällskap med 1 439 andra följare

Annonser

%d bloggare gillar detta: