Netdoktor hyllar kvinnan!

Idag, på internationella kvinnodagen, vill vi på Netdoktor hylla alla kvinnor som engagerar sig i sig själva, sin familj och sin omgivning. Dagligen ser vi kvinnors engagemang på bloggen, via sociala medier som facebook och twitter, och i synnerhet i våra forum på Netdoktor.se

Hela 75 procent av våra besökare utgörs av kvinnor, jämnt fördelade i alla åldrar och 40 procent av Netdoktors medicinska experter är kvinnor.

– Vi strävar och jobbar aktivt med en jämn könsfördelning på alla plan. Det har vi lyckats med när det gäller vår egen personal och nu vill vi även öka andelen kvinnliga medicinska experter och andelen manliga besökare på Netdoktor.se, säger Ann-Charlotte Beckman, VD på Netdoktor.

Det är oftast kvinnor som ställer frågor om hälsa och sjukdomar eller skriver till oss för att få tips och råd från experter. Det är något Netdoktors psykolog Anne Grefberg får uppleva dagligen.

– Kvinnor tar större socialt ansvar i både sin egen och andras vardag. Kvinnor engagerar sig, känner oro och bryr sig om sina män, barn, syskon och vänner. De är duktiga på att sträcka ut en hjälpande hand!

Bli ett fan av Netdoktor på Facebook
Följ Netdoktor på Twitter
Läs Netdoktors blogg

Fakta om Netdoktor
Netdoktor.se är Sveriges ledande hälsoportal med 600 000 besök varje månad och omkring 200  000 medlemskap inom 30 olika communities. Bakom Netdoktor.se står ett redaktionellt team av Sveriges ledande läkare, journalister och webbutvecklare som besvarar medlemmarnas frågor och erbjuder hälsonyheter, fakta och erfarenhetsutbyte via forum och bloggar. Det redaktionella materialet är under oberoende kontroll av Netdoktor och dess medicinska experter. Netdoktor driver även NetdoktorPro – medicinskt verktyg för läkare.

Annonser

1 Response to “Netdoktor hyllar kvinnan!”  1. 1 jesus Christ carpenter Trackback vid februari 29, 2016 kl. 4:03 f m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
www.netdoktor.se

Netdoktor på Twitter

RSS Nyheter från Netdoktor

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

Skriv in din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen via e-post.

Gör sällskap med 1 439 andra följare

Annonser

%d bloggare gillar detta: