God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År önskar Netdoktor

God Jul & Gott Nytt År önskar Netdoktor

Värme, gemenskap och gåvor är något vi med förknippar med julen. På Netdoktor har vi som tradition att stödja Läkarmissionens arbete inom hälso- och sjukvård.

Därför har vi startat en insamling och hoppas att vi ska kunna inspirera dig till att bidra till en mobil klinik i Moldavien – en gåva som räcker långt efter jul. Du hittar Netdoktors insamling här.

En kort återblick
Nu är det inte många dagar kvar till jul- och nyårsfirandet. Och när vi blickar tillbaka, kan vi alla konstatera att året som snart passerat gått i en rasande fart!

På Netdoktor har vi under 2010 lanserat flera nya områden blad annat om ADHD, Parkinson sjukdom, Stomi, Patienträttigheter, Godartad prostataförstoring och HPV. Vi har även hunnit med ett flertal expertchattar och lanserat den efterfrågade symtomguiden där du själv kan kombinera olika symtom för att hitta diagnoser.

Netdoktor har successivt ökat i antal besökare – drygt 6 miljoner besök under året som gått. Det gläder oss oerhört mycket och det är något vi har dig vi har att tacka för. Det är dina åsikter som gör att vi hela tiden arbetar med att förbättra Netdoktor.

Kom i form
Kanske är du en av de som vill börja år 2011 med en nystart. Hos Netdoktor blir startskottet för det nya året en ”Kom i Form” special – med kända profiler, bland annat Blossom Tainton och Malin Ewerlöf Krepp. Som medlem på Netdoktor får du möjlighet att läsa nya artiklar, live-chatta och ställa frågor inom tre viktiga områden: träning, kost och motivation. Vi hoppas kunna inspirera dig!

En riktigt God Jul och ett Gott Nytt År
Önskar Netdoktor

Annonser

0 Responses to “God Jul & Gott Nytt År!”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
www.netdoktor.se

Netdoktor på Twitter

RSS Nyheter från Netdoktor

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

Skriv in din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen via e-post.

Gör sällskap med 1 439 andra följare

Annonser

%d bloggare gillar detta: